Meistä

Olemme tarjonneet lakimiespalveluita vuodesta 2021 lähtien. Toimistomme toiminta perustuu perusarvoihimme: vastuullisuus, lojaalisuus ja luottamus. Takaamme asiakkaillemme laadukkaan ja ammattimaisen palvelun, siksi on tärkeää, että ymmärrämme asiakasta ja asiakkaan todellisia tarpeita. Meille on myös tärkeää, että asiakas ymmärtää meitä. Tässä kielitaitomme tulee apuun. Vahva yhteisymmärrys on edellytys luottamuksen syntymiselle ja asian oikeanlaiselle hoidolle.  Meillä saat laadukasta palvelua, suomen kielen lisäksi, arabiaksi ja englanniksi ilman tulkkia tai välikäsiä. Lisäksi, olemme omistautuneet auttamaan heikoimmassa asemassa olevia. Haluamme mahdollistaa ihmisille vaivattoman pääsyn lakimiehen palveluihin varallisuudesta ja kielitaidosta riippumatta. Jos sinua askarruttaa tietty asia tai tarvitset avustusta asiasi hoitamisessa ota rohkeasti yhteyttä, me voimme auttaa!

Ramzi Muhtaseb, LL.M. 

Toimiston perustaja ja päälakimies Ramzi Muhtaseb on hankkinut kattavan koulutuksensa Suomesta, Ruotsista sekä Virosta. Hänen erikoisosaamiseensa lukeutuvat: kansainvälinen oikeus, EU-oikeus, hallinto-oikeus ja immateriaalioikeus. Tämän lisäksi hän avustaa teitä muissakin kansallisissa ja rajat ylittävissä asioissa. Ramzi avustaa teitä suomeksi, englanniksi ja arabiaksi.

Visiomme

Ihmiset kohtaavat elämässään erilaisia haasteita, joissa lakimiehen apu on erittäin merkityksellinen. Haluamme tuoda lakipalvelut lähemmäksi asiakasta, jotta voimme ennaltaehkäistä ongelmia sekä tukea asiakkaita elämänmuutoksissa ja muissa haasteissa.

Missiomme

Mahdollistamme asiakkaille edullisen ja vaivattoman pääsyn lakimiehen palveluihin sekä tarjoamme selkeän etenemistavan. Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme kaikissa elämäntilanteissa.

Arvomme

Meidän perusarvoihimme kuuluvat vastuullisuus, lojaalisuus ja luottamus. Meille on tärkeää, että ymmärrämme asiakasta ja asiakas meitä. Yhteisymmärrys edistää luottamusta ja mahdollistaa asian vastuullisen hoitamisen.